Digtal Sinage toepassingen

Een greep uit de mogelijkheden


Roosterwijzigingen

Gedateerde en/of overbodige roosterinformatie is met TiC Narrow Casting verleden tijd. Door een koppeling met een eigen roostersysteem worden automatisch actuele rooster- en lokaalwijzigingen, afwezigheid- en ziekmeldingen overzichtelijk op de beeldschermen weergegeven.


Bedrijfscijfers

Haal rechtstreeks data uit een ERP/CRM pakket en visualiseer deze. De mogelijkheden binnen TiC Narrow Casting zijn groot. Automatische koppelingen naar omzetten, resultaten, doelstellingen, prognoses, productiehoeveelheden, leveringen etc. zorgen ervoor dat deze cijfers altijd actueel gepresenteerd worden.


Zaalreserveringen

TiC Narrow Casting is koppelbaar met eigen interne zaalreserveringssoftware. Met een, vooraf instelbare, interval wordt de zaalplanning op de schermen geactualiseerd. Wanneer er iets wijzigt in de planning, dan wordt dit direct live gepubliceerd en dat zonder extra benodigde handelingen.


Openbaar vervoertijden

Toon actuele informatie over vertrek- en aankomsttijden van trein-, bus-, tram- en metro van het dichtstbijzijnde station door middel van een live koppeling met OV9292. De informatie actualiseert zich automatisch naarmate de dag vordert.


Filenieuws

Toon de actuele files door middel van een live koppeling met de ANWB filedienst. Het publiceren van zowel de tekstuele als de files op een (regionale) wegenkaart behoren tot de mogelijkheden.


Weerbericht

Niets is zo veranderlijk en veelbesproken als het weer. In samenwerking met Weeronline zijn een aantal actuele weersoverzichten te tonen, van buienradar tot voorspellingen per dag en per week.


Nieuws

Altijd actueel nieuws in beeld dankzij RSS koppelingen met alle grote nieuwssites. Of toon videonieuws door middel van een live koppeling met Nu24.


Prijslijsten

Geen papieren en verouderde prijslijsten meer, maar een actuele digitale versie, die ook nog eens zeer eenvoudig te wijzigen is. Bespaar tijd en geld en presenteer prijslijsten op een nieuwe, verfrissende en professionele manier.


Menu’s

In het restaurant hangen vaak allerlei papieren of borden met menu’s en aanbiedingen, vaak van alles door elkaar, rommelig en misschien geeneens up-to-date. Vanaf nu is dat met TiC Narrow Casting opgelost. Alle informatie overzichtelijk op één of meerdere beeldschermen en altijd actueel. Bespaar een hoop tijd en geld en presenteer menu’s op een nieuwe manier.


Calamiteiten en ontruimingen

We hopen dat het nooit voor hoeft te komen, maar TiC Narrow Casting is ook in te zetten als een (aanvulling op een) ontruimings-, vluchtrouteplan- of waarschuwingssysteem. De prioriteit onderbreking is een directe schakeling naar een alternatieve afspeellijst in geval van een acute (nood)situatie. De actuele afspeellijst wordt direct vervangen door de alternatieve afspeellijst.


Nummervolgsysteem

Wachten vinden weinig mensen leuk, maar met veel bezoekers is dit vaak niet te voorkomen. TiC Narrow Casting combineert nummeruitgifte en communicatie in één. Geen apart scherm meer met volgnummers, dit is geïntegreerd in de narrow casting software. Het bespaart kosten, de attentiewaarde van de communicatie is een stuk groter en het ´verzacht´ het wachten.


Wachtrijmanagment

Binnen TiC Narrow Casting kan een volwaardig wachtrijmanagement systeem worden geïntegreerd. De uitgifte van een volgnummer gebeurt via een touch kiosk met bonprinter. De bezoeker kan direct de juiste balie kiezen. Verder kan er een uitgebreide log- en analysefunctie ingezien en getoond worden van het aantal afgehandelde nummers, de gemiddelde wachttijd, de baliedruk, wat de verwachtte uitloop is van een balie etc.


Looproutes

TiC Narrow Casting is ook inzetbaar als digitale wegbewijzering door een hotel. Combineer looproutes, marketing en informatievoorziening op één scherm en haal zo het optimale rendement uit schermen.


Speelschema’s

TiC Narrow Casting is koppelbaar met teamuitslagen en -standenwebsites en/of eigen software hiervoor. Met een, vooraf in te stellen, interval worden alle standen en uitslagen op de schermen geactualiseerd. Wanneer er iets wijzigt, wordt dit direct live gepubliceerd.


Welkom

Heet gasten op een persoonlijke manier welkom en begroet klanten in hun eigen huisstijl. Het roept herkenning op en men voelt zich gewaardeerd en belangrijk. Met TiC Narrow Casting is het een kleine moeite om de klant en gast die persoonlijke touch te geven die ze verdienen.


Mededelingen en infotainment

De mogelijkheden van TiC Narrow Casting zijn eindeloos. Van het aankondigen van evenementen tot het promoten van marketingactiviteiten. En wat te denken van het publiceren van foto’s en video’s van personeelsuitjes en klantdagen. Het uitdragen van bedrijfsbeleid, het publiceren van acties en promoties en het entertainen van bezoekers, het is binnen TiC Narrow Casting allemaal mogelijk. Maak van de schermen een veelzijdige informatie- en communicatievoorziening.